Пакет – HIGHT SECURITY

Home/Пакети/Пакет – HIGHT SECURITY
Пакет – HIGHT SECURITY

Пакетът КЛАС 3 – HIGHT SECURITY включва чисто нови брава, патрон и бронировка от НАЙ-ВИСОК клас, предлаган на европейския пазар! Производителя гарантира, че отключването е невъзможно! Ключовете са с паспортна карта, без която не можеш да извадиш дубликат на ключ без собственикът, чийто данни са вписани в картата.

Единственият вариант за отваряне на HIGHT SECURITY пакета е чрез разпробиване, рязане и цялостно унищожаване на механизма. Отварянето е свързано с вдигане на страшно много шум и отнема много време и въпреки това има вероятност да съсипе вратата и все пак да не може да я отвори.

При съществуващ Вас заключващ механизъм в този пакет, спрямо индивидуална оферта на база Вашата врата, може да подсигурим и заменим старите заключващи механизми и да ги синхронизираме с Вашата врата.

При всеки монтиран от нас пакет(касова-противошперцова брава, помпова брава, секретен патрон, ямков патрон и др.) получвате гаранция от 2 години на монтажа и на заключващия механизъм.

Ние сме лицензирана ключарска фирма с опит повече от 20 години и сме виждяли еволюцията на заключващите механизми и знаем точно кои да Ви предложим.

Вашата сигурност и  спокойствие са наш приоритет!

Направете заявка за монтаж на Пакет – HIGHT SECURITY

Направете заявка и наш сътрудник ще се свърже с Вас, за изготвяне на индивидуална оферта, спрямо Вашите изисквания и врата.
Имайте предвид, че сумата от 800лв е ориентировъчна и в този пакет е максимална. Цената на всяка оферта варира, като в посочения пакет е обявена като най-скъпия вариант, който е възможен.

Contact Us

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Каква е процедурата за защита на дома от крадци?

1. Изберете ценовия пакет, до който желаете да бъде стойността на услугата. 2.

Колко струва монтажа/подмяната на секретна или касова брава?

Цената за монтаж или подмяна на секретна или касова брава е от 25лв, като цената зависи от марката брава и модела на вратата. Някои брави се монтират за минути, но има такива, които могат да отнемат и няколко часа. Ако желаете да получите цена за монтаж на брава, моля изпратете ни снимка на вашата брава и ние веднага ще Ви даден точна цена за монтаж.

Колко струва смяната на обикновен патрон?

Смяната на обикновен патрон струва 25лв, но ако патронът е от по-висок клас цената може да бъде по-висока в зависимост от сложността на монтажа.

С какви брави и патрони работим?

Използваме само доказани и издържани брави и патрони, като: GERDA, ABLOY, EVVA, Mauer, Keso, MOTTURA, CISA и други.

Бравата, патрона и бронировката имат ли гаранция?

ДА. Всички наши продукти са с гаранция и всички рекламации се извършват от наш ключар по време на гаранционния период.

Кога се извършва монтажа?

След като уточним коя брава, патрон и бронировка ще монтираме си уговаряме удобен за Вас ден и час, в който ще бъде извършен монтажа от наш ключар.