Пакет – PREMIUM

Home/Пакети/Пакет – PREMIUM
Пакет – PREMIUM

Пакетът КЛАС 2 – PREMIUM включва чисто нови брава, патрон и бронировка от висок клас, чийто производител гарантира милиони разновидности на комбинации, които нямат вариант да се отворят на случаен принцип или със специално подготвен инструмент за конкретния модел. Предпазват опита за проникване от хора, които са професионални крадци и наистина разбират от заключващи механизми. При съществуващ Вас заключващ механизъм в този пакет, спрямо индивидуална оферта на база Вашата врата, може да подсигурим и заменим старите заключващи механизми и да ги синхронизираме с Вашата врата.

При всеки монтиран от нас пакет(касова-противошперцова брава, помпова брава, секретен патрон, ямков патрон и др.) получвате гаранция от 2 години на монтажа и на заключващия механизъм.

Ние сме лицензирана ключарска фирма с опит повече от 20 години и сме виждяли еволюцията на заключващите механизми и знаем точно кои да Ви предложим.

Вашата сигурност и  спокойствие са наш приоритет!

Направете заявка за монтаж на КЛАС 2 – PREMIUM

Направете заявка и наш сътрудник ще се свърже с Вас, за изготвяне на индивидуална оферта, спрямо Вашите изисквания и врата.
Имайте предвид, че сумата от 500лв е ориентировъчна и в този пакет е максимална. Цената на всяка оферта варира, като в посочения пакет е обявена като най-скъпия вариант, който е възможен.

Contact Us

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Каква е процедурата за защита на дома от крадци?

1. Изберете ценовия пакет, до който желаете да бъде стойността на услугата. 2.

Колко струва монтажа/подмяната на секретна или касова брава?

Цената за монтаж или подмяна на секретна или касова брава е от 25лв, като цената зависи от марката брава и модела на вратата. Някои брави се монтират за минути, но има такива, които могат да отнемат и няколко часа. Ако желаете да получите цена за монтаж на брава, моля изпратете ни снимка на вашата брава и ние веднага ще Ви даден точна цена за монтаж.

Колко струва смяната на обикновен патрон?

Смяната на обикновен патрон струва 25лв, но ако патронът е от по-висок клас цената може да бъде по-висока в зависимост от сложността на монтажа.

С какви брави и патрони работим?

Използваме само доказани и издържани брави и патрони, като: GERDA, ABLOY, EVVA, Mauer, Keso, MOTTURA, CISA и други.

Бравата, патрона и бронировката имат ли гаранция?

ДА. Всички наши продукти са с гаранция и всички рекламации се извършват от наш ключар по време на гаранционния период.

Кога се извършва монтажа?

След като уточним коя брава, патрон и бронировка ще монтираме си уговаряме удобен за Вас ден и час, в който ще бъде извършен монтажа от наш ключар.